dijous, de febrer 22, 2007

... el govern italià se e fultminado, ma noi siamo ancora qui..


ciao a tutti il mondo..... sóc la sònia, la sorela de l'aina....Ara parlaré una mica... com a corresponsale, i us explicaré cosa abbiamo fato oggi.....perdoneu per la llengua però és que estem en immersió lingüística i ja se sap.... a remarcar:

1) hem vist un pis per llogar una habitació i ha resultat ser del cosí italià del Torrente, si, si... aquest en que esteu pensant.... ens ha vingut a buscar en el seu cotxe -un fiat "escarós" però autènticament italià- El millor ha estat quan ens ha ensenyat la seva habitació... que tampoc no calia.... fotos del papa i la Teresa de Calcuta al costat de la seva col·lecció de paquets de tabac penjats al costat de la capcelera del seu llit... això si ho tenia, era escolta i molt bona persona.

2) perquè ho sapigueu, quan nosaltres diem "tot el món m'ha desitjat bon viatge".... això als italians els crida l'atenció....¿tot el mon?, ara ha quedat demostrat que sóm exagerats...

i aquí ho deixo .... pq l'Aina diu que no tinc punyetera idea d'escriure blogs....que ha de ser divertit i que això és un rotllo, així que chocho... (trad.italiana: ciao ciao dit molt molt ràpid)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sònia, ho fas mlt bé això d'escriure blogs..;), m'en alegro q tot vagi moltto benne, i aina, ja ens mantindras informats!!!
un baccio moltto grande! ;)

Anònim ha dit...

Tia no et queixis que al menys ta germana ens manté informats ;)

Eh, la foto boníssima eh!... quin enquadre, tu!

Petons