dissabte, de febrer 24, 2007

Abbiamo problema con il padrino....

Ciao ragazzi!!

Avui ja és l'últim dia que ma germana està aquí i demà hauré de continuar l'aventura da sola.

Abbiamo conosciuto qualche gente... a part del cosí del Torrente, vam anar a veure un pis d'un ragazzo americano che lavora qui, i ens explicava que "l'unico problema è il padrino..." clar, nosaltres flipàvem i li dic perdona?? i es fot a riure i diu "nono, il patrono della casa..." vaya jiñe nen!

A part tb ens hem fet amigues del "Frank" (francesco) i el "Jack"(giacomo), que han obert un restaurant fa poc i ens regalen un xupito de limoncello. A canvi, avui per sorpresa els hi hem portat un grup de guiris francesos que no sabien on anar a menjar.

Continuo mirant pisos a veure si trobo alguna cosa millor o per si els del pis d'aquí troben algú fins l'agost que els hi interessi més però el més probable, és que em quedi aquí. Així que us deixo una foto del veí de sota pk tingueu un tast del què us trobareu quan vingueu a veurem. És el Emanuele Coco, un feixista italià. Les ulleres són de broma eh! és tot un personatge, d'aquells que t'expliquen les coses com si s'haguéssin tret un màster sobre el tema. L'altre dia ens parlava de com afecta la miopia als ulls (ens va fer un dibuix i tot) i després vam acabar parlant de pets i caques (si, vaig ser jo qui va treure el tema).

Ah! i avui hem vist una baralla al carrer!! waaaaw

1 comentari:

Anònim ha dit...

Però que vols marxar del pis? O et volen fer fora? ;)

Ets una xica lista i t'has fet colegui d'uns que tenen restauranti! Que vagin preparan pizzes per quan vinguem :D

Ostres vaya paio el vecinito, tu! Li has dit que li feies una foto fent el mongui per penjar-la al blog? jajajaja