dijous, de juny 28, 2007

BLOG ARRAGGIATTI

Ciao a tutti!!!


certo que he abandonat una mica el blog... des de st Jordi... pero tambe es certo bastardi que ningu em va enviar fotos del fantastic dia de sant Jordi ni tampoc del sant Joan!!!!


Jo per la meva banda, el dia de Sant Joan el vaig celebrar a Palermo anant a la " Festa della Forst" (la cervesa que més s'assembla a l'Estrella de Sicilia) i despres a Trabia, a casa d'uns amics que tenen una barca (rollo JAmes Bond!!) i el dia seguent a la platjeta... quin mar!! Aixo si, d'aquesta part, el Mediterrani es molt mes salat!!!


Tambe he estat estudiant que ja he fet dos examens!! En el primer, tot anava bé fins que vaig dir una paraulota pensant-me que era una expressio normal i corrent que ells usen, i en realitat no, era una paraulota... i la vaig repetir!! ja us podeu imaginar, la profe rient i dient-me que no ho digues mes en un examen... quina vergonya!!! Total, que en aquest em van posar un 26 sobre 30 i el que he fet avui un 27 sobre 30, nostamaloi??


Fa un aprell de dies, va arribar una onada d' aire calent de l'Africa... culleres!!! ara se què pot arribar a sentir un pollastre a l'ast!!! A les 6 de la tarda 46 graus! era un aire calent asqueros creieu-me, pero vaja! que avui ja ha refrescat una mica i s'esta be per ara! per sort!!!


Sumat a aquesta calor, com que tothom engegava l'aire condicionat al mateix moment, va haver-hi un black out a part de palermo durant un parell de dies! Sembla talment l'Africa aixo!!


I ara, queda un altre examen pel 10 juliol, dopo di che segurament vaig uns quants dies a PAntelleria, una de les illetes petites i precioses al voltant de la Sicilia, que un amic te una casa allà i ens hi ha convidat! I despres ja veurem! platgeta cada dia, barca... descobrir la Sicilia!!! a finals de Juliol venen la Laura i la Miriam i acabarem de fer la reconquesta! no patiu, la Sicilia serà nostra!!!!


A dopo Topo!!!!

foto de Pantelleria, per fer enveja ; )